Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 

Trénink na štěňátko

 

Než si pořídíš štěně-trénuj prosím.

- vylej studenou vodu na koberec a proběhni se tudy bosky a potmě

- hned po probuzení se postav do deště (zůstaň tam tak dlouho, dokud bude tma) a usilovně opakuj "hodný pejsek,čůrej pospěš si, dělej ..."

- vyválej své nejlepší oblečení v psích chlupech. Pro světlé oblečení použij tmavé chlupy,pro tmavé oblečení zase světlé.Kromě toho nech pár chlupů (na barvě nezáleží) zaplavat zahřívací kolo v ranní kávě.

 

- hrej si s mokrým oslizlým tenisákem, nech si ho párkrát sklouznout po obličeji - sprintuj v ponožkách sněhem přes dvůr, abys rychle zavřel branku do zahrady - vysyp kolem sebe koš čistého, vyžehleného prádla a roztahej to po celém domě

- vyskoč z křesla těsně před koncem svého oblíbeného televizního pořadu a upaluj ke dveřím s křikem:"ne, ne, udělej to až venku.."zmeškej konec tohoto pořadu

- nechej své špinavé spodní prádlo ležet v obýváku, protože tam je pes stejně donese, zejména pokud budeš mít zrovna návštěvu.

- vylej ráno na podlahu čokoládový puding a teprve až příjdeš z práce tak to smíš uklidit.

- vezmi šroubovák a vrtej dírky do nohou jídelního stolu - štěně zde bude zanedlouho pokračovat

- na procházce nesmíš jít po chodníku, ale křížem krážem přes bláto a louže.Dbej na to, abys měl kalhoty a boty pořádně špinavé.

- vezmi teplou a měkoučkou deku ze sušičky na prádlo a zabal se do ní. Přesně tento pocit budeš mít, až ti tvoje štěně usne na klíně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hustý

yndiC,2. 3. 2008 2:00

Tak teprve ted jsem se dostala pořádně k tomu abych si mohla přečíst tenhle odstavec..tak to se ti vážně povedlo,napsala jsi to vážně suprově..Docela jsi mě teda fakt rozesmála..no každopádně ve skutečnosti je to tak.. :-D

Re: prerovska

kristyna,5. 12. 2015 10:12

jak umet kouzlit rukama

pravda pravdoucí

Enidka a Jim,22. 4. 2008 21:35

tohle nemá chybu ;o) a nejvíc na nás sedí to s tou televizí ;o)no ono vlastně na nás sedí všechno z toho :oD prostě super a taky super stránečky :o)